Lesinfo Dru Yoga in Arnhem

Dag:          Elke maandagavond behalve schoolvakanties
Tijden:      18:30-19:45 uur en van 20:00-21:15 uur
Locatie:    Prachtige yogazaal in Dru Centre, De Overmaat 73 in Arnhem Zuid

Hoe ziet een les eruit?

Iedere les bestaat uit een warming-up, speciale oefeningen om geblokkeerde energie weer te laten stromen en de lichaamsspanning te verminderen, soms ook ademhalingsoefeningen, een geleide diepe ontspanning. De les wordt soms afgesloten met een korte meditatie. Dit alles in een sfeer van vriendelijkheid en rust. Soms staat een thema centraal zoals zelfvertrouwen, loslaten, omgaan met acute stress, positief omgaan met emoties, ontwikkeling van de chakra’s of het verlichten van rugklachten.

Dru Yoga en meditatie in Arnhem - Michiel van Schaveren

Proefles

De beste manier om te weten of Dru Yoga je ligt, is door het te ervaren. Je bent van harte welkom voor een proefles. Laat me via michielvanschaveren@gmail.com of 06-52085077 weten wanneer je wilt komen. Trek voor een les gemakkelijk zittende kleding aan, neem een matje, handdoek of deken en een flesje water mee. De kosten van een proefles zijn € 6,- en deze kunnen contant worden voldaan tijdens de les. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, en kunnen gevolgd worden door zowel beginners als mensen die ervaring met Yoga hebben.

Kosten en aanmelden

Enthousiast geworden na een proefles? Je kunt steeds intekenen voor een cyclus van 10 aansluitende lessen. De kosten van deze lessen bedragen € 125,- voor de Dru Yogalessen en dit bedrag dient vooraf overgemaakt worden op bankrekening NL95 ASNB 0942 8010 40 t.n.v. M. van Schaveren te Wolfheze ovv dru yoga. Bij gemiste lessen vindt er geen restitutie plaats van het cursusgeld. Wel kun je op woensdagavond van 20:00 – 21:15 uur inhalen bij een collega in hetzelfde pand. Of  kun je iemand anders in je plaats laten komen, bijvoorbeeld vriend of vriendin, broer of zus, vader of moeder, zoon of dochter of wie dan ook geïnteresseerd is. 

Doorlopende cursussen

De cursussen hebben een doorlopend karakter. Wel is er binnen elk kwartaal een geleidelijke opbouw. De betaling geldt voor een lescyclus van 10 weken en indien er nog plaatsen vrij zijn kan er altijd tussentijds ingestapt worden.

De yogazaal

De Dru Yogalessen worden gegeven in een fijne, ruime en lichte yogazaal in Arnhem Zuid. Het is ook goed bereikbaar vanuit Arnhem Noord, Elden, Huissen, Rijkerswoerd, Schuytgraaf, De Laar, Elst en Driel. Je kunt makkelijk parkeren en je fiets stallen.

Contact

E: michielvanschaveren@gmail.com
M: 06-52085077
Bankrekening: NL95 ASNB 0942 8010 40 ovv Dru Yoga Arnhem tnv M. van Schaveren te Wolfheze
BTW-nummer:NL1841.46.409.B01

Meer info over Dru Yoga: klik hier of kijk op www.druyoga.nl

 

lucht2kleinsmaller